زیست¬شناسی سامانه¬ای و هوش مصنوعی
نشست علمی ویژه با موضوع: زیستشناسی سامانهای و هوش مصنوعی
زیست شناسی سامانهای به مدلسازی و تحلیل ریاضی سیستمهای زیستی پیچیده با رویکردی جامع میپردازد. این حوزه به عنوان یک زمینهی پژوهشی میان رشتهای مبتنی بر زیستشناسی، از نظریهی سیستمها و کنترل، علوم داده، شبیهسازی کامپیوتری و هوش مصنوعی در جهت آنالیز محاسباتی رفتار و نحوهی ارتباط اجزای سیستمهای زیستی شامل مولکولها، سلولها، بافتها، اندامها و ارگانیسمها بهره میگیرد. زیستشناسی سامانهای با استفاده از پردازش هوشمند دادههای امیکس (مانند ژنومیکس، پروتئومیکس و متابولومیکس) و تحلیل مشاهدهپذیری-کنترلپذیری مسیرهای زیستی (همچون شبكههاي تنظیم ژنی، مسیرهای سیگنالینگ، شبکههای بر هم کنش پروتئین-پروتئین و مسیرهای متابولیکی)، قادر به ایجاد تحولی قابل توجه در حوزه تشخیص و درمان بیماریهای پیچیده میباشد.
از پژوهشگران و متخصصین محترم در این حوزه دعوت ميشود تا پژوهش هاي اصيل و منتشر نشده خود را در زمينهي محورهاي زير (و سايرمحورهاي مرتبط) جهت داوری برای کنگره ارسال نمايند.
- oپردازش هوشمند دادههای امیکس و مولتی امیکس (ژنومیکس، پروتئومیکس، متابولومیکس و ...) به کمک تکنیکهای هوش مصنوعی مانند منطق فازی، یادگیری ماشین، دادهکاوی نرم و ...
- oمدلسازی ریاضی، شبیه سازی کامپیوتری و تحلیل مسیرهای زیستی و شبکههای بیوشیمیایی (شبكههاي تنظیم ژنی، مسیرهای سیگنالینگ، شبکههای بر هم کنش پروتئین-پروتئین، مسیرهای متابولیکی و ...)
- oآنالیز چند مقیاسی نحوهی بر هم کنش اجزای سیستمهای زیستی
- oمدلسازی محاسباتی و تحلیل دینامیک سلول
- oاستفاده از تئوری کنترل، سیستمهای دینامیکی، سیستمهای غیرخطی و آشوب در زیست شناسی سامانهای
- oکاربرد زیست شناسی سامانهای در مدلسازی ریاضی، تحلیل و کنترل مکانیسم بیماریهای پیچیده در مقیاس سلولی-مولکولی مانند انکولوژی سامانهای، علوم اعصاب سامانهای و ...
- oکاربرد زیست شناسی سامانهای در طراحی روشهای درمانی نوین مبتنی بر سلولهای بنیادی و ژن درمانی
- oکاربرد زیست شناسی سامانهای در طراحی مدارهای زیستی مصنوعی و نانورباتیک زیستی
- oنمونههای واقعی کاربرد زیستشناسی سامانهای در پزشکی، داروسازی، پیراپزشکی، کشاورزی و ...
لطفا از راهنمای ارسال مقالات کنگره هوش محاسباتی CCI 2020 استفاده و مقالات خود را مستقیما از طریق وب سایت http://cfis2020.um.ac.ir/ ارسال نمایید. در هنگام ارسال محور ”Systems Biology and Artificial Intelligence” را انتخاب نمایید و همچنین عنوان و شناسه مقاله خود را به دبیر مهمان این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ایمیل فرمایید. مقالات ارسال شده به نشست علمی کاملا مشابه سایر مقالات ارسال شده به کنگره منتشر و نمایه می شوند. مهلت تمدید شده ارسال مقالات 1 آذرماه 1398 می باشد. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص این نشست میتوانید با سردبیر مهمان تماس بگیرید.
دبیر مهمان:
دکتر علیرضا روحانی منش
آزمایشگاه سیستمهای هوشمند و رباتیک، گروه مهندسی برق، دانشکده مهندسی، دانشگاه نیشابور.
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
- بازدید: 1213