هوش مصنوعی در هنر

نشست تخصصی در حوزه‌ی:

هوش مصنوعی در هنر

کنگره مشترک هوش محاسباتی (CCI 2020)، مشهد، ایران، 14-16 اسفند 1398

هنر، توان و مهارت خلق زیبایی است به صورتیکه انسان بدون نیاز به درک آن تحت تاثیر قرار گیرد. هنر، تجربه‌ای از زیبایی‌ها و زشتی‌های جهان یا وسیله‌ای برای ارتقای کمالات بشر و کسب فضیلت و معنویت والای انسانی است، همانگونه که تولستوی میگوید: "هنر، صرفاً تولید آثار دلپذیر نیست. مهم‌تر از همه، لذّت نیست؛ بلکه وسیله ارتباط انسان‌هاست برای دوام حیات بشر و برای سیر به سوی سعادت فرد و جامعه انسانی. پس ضروری و لازم است؛ زیرا افراد بشر را با برانگیختن احساساتی یکسان، به‌یکدیگر پیوند می‌دهد". بنابراین انسان از هنر برای برانگیختن احساسات، ثبت تجربیات، یادآوری گذشته، ارتباط، آموزش و ... استفاده می‌کند، مباحثی که هوش مصنوعی با تقلید کردن، همکاری کردن و حتی خلق کردن می‌تواند در آن‌ها تاثیرگذار باشد. درواقع هوش مصنوعی کمکی برای افزایش توانایی انسان در حوزه­‌های هنری محسوب می­شود.

این نشست تخصصی بر روی آخرین تحولات هوش مصنوعی درحوزه­ی هنر تمرکز خواهد داشت. از نویسندگان دعوت می­شود که مقالات خود را در شاخه­های زیر ارسال نمایند.

  • تقلید هوش مصنوعی در تولیدات هنری
  • همکاری هوش مصنوعی با هنرمندان
  • خلاقیت هوش مصنوعی در تولیدات هنری
  • خلاقیت سنجی هنر توسط هوش مصنوعی
  • تحلیل آثار هنری
  • سنجش ارزش هنری آثار تولید شده توسط هوش مصنوعی
  • متاخلاقیت
  • هنر الهامی در هوش مصنوعی
  • کاربرد هوش مصنوعی در تمامی شاخه‌های هنر شامل : هنر تجسمی (طراحی، معماری، نقاشی، عکاسی) و هنر ادبی (نثر، نمایش‌نامه، شعر، افسانه‌ها، داستان‌های عامیانه) و هنر اجرایی (موسیقی، تئاتر و رقص) و به‌طور مشخص هنرهای اسلامی و ایرانی

لطفا دستورالعمل‌های ارائه مقاله CCI 2020 را دنبال کنید، و مقاله خود را مستقیما برای  http://cfis2020.um.ac.ir/ به منظور بازبینی ارسال نمایید. حتما در هنگام ارسال، "هوش مصنوعی در هنر" را به عنوان مسیر مورد نظر انتخاب کنید. همچنین عنوان و ID مقاله خود را به ایمیل "rafiei.hamed {AT} mail.um.ac.ir" بفرستید. مقالات جلسات تخصصی همانند سایر مقالات کنگره بررسی و نمایه می‌شوند و در روند کنفرانس قرار می‌گیرند. مهلت ارسال مقالات تا 1 آذر تمدید شد. برای توضیحات بیشتر، لطفا با سامان‌دهندگان با آدرس‌های ذیل تماس حاصل فرمائید.

دبیر نشست: محمدرضا اکبرزاده توتونچی
گروه مهندسی برق و کامپیوتر، قطب علمی رایانش نرم و پردازش هوشمند اطلاعات، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.

هماهنگ‌کنندگان:

حامد رفیعی (دانشجوی دکتری) [rafiei.hamed {AT} mail.um.ac.ir]

گروه مهندسی برق، قطب علمی رایانش نرم و پردازش هوشمند اطلاعات، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.

 

مژگان آذری (دانشجوی کارشناسی ارشد) [azari.mojgan {AT} mail.um.ac.ir]
گروه مهندسی برق، قطب علمی رایانش نرم و پردازش هوشمند اطلاعات، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.

Sponsors / Supporters

LOGOs-New
LOGO3