روانشناسی فازی
روانشناسی فازی
کاربرد فازی در مطالعات روانشناختی
مقدمه
اين فصل با هدف تبادل اندیشه ها و هم افزایی صاحب نظران، محققان و متخصصان در فازي و روانشناسی درصدد است به منظور معرفي، تبيين آخرين دستاوردها ایده پردازی خلاقانه فازی در حوزه مطالعات روانشناختی؛ محفلی دانشی برگزار نمایند. امروزه پيشرفت فازی در علوم علي الخصوص در حوزه سنجش، پردازش های محاسباتی و بررسی نظام مند ابهام و عدم قطعیت بسیار مشهود است؛ از طرفی روان به عنوان پیچیده ترین معمای هستی، با زوایای مبهم و عدم قطعیت فراوان؛ همواره نیازمند رمزگشایی لایه های معنایی پنهان توسط روش ها و فناوری های تحلیلی پیشرفته است. شناسایی و تبیین مرزهای طیفی روان، منجر به ارتقاء کیفیت زندگی و معنایابی شناختی افراد نابهنجار و آسیب دیدگان شده و کاربست مهم و بسزایی در تشخیص های دقیق روانشناختی، درمان نابهنجاریها، بهبود مهارتهای زندگي ایجاد می نماید.
از تمامي پژوهشگران، دانشگاهيان و متخصصان دعوت ميشود تا با ارسال مقاله و شرکت در همايش با تبادل يافته هاي پژوهشي و کاربردي خود موجب پرباري و اثربخشي اين فصل از همايش در راستاي اهداف آن باشند.
زمينه هاي علمي فصل
مقالات همایش بررسي و براي ارائه (شفاهي و پوستري) و چاپ در مجموعه مقالات همايش انتخاب می شود:
- تفکر فازی در پدیده های روانشناختی
- نقش فازی در تشخیص دقیق اختلالات روانشناختی
- شکل دهی به سازه های روانشناختی
- جستجوي معنايي دیدگاه فازی در روانشناسی
- گراف بندی پدیده های روانشناختی و نقشه شناختی فازی در مطالعات روانشناختی
- داده کاوی و یادگیری ماشین در تحلیل رویدادهای روانشناختی
- آنتروپی فازی در مطالعات پدیده ها ی روانشناختی
- پرسشنامه های فازی در روانشناسی
- درمانهای کلینکالی مبتنی بر پروتکل های درمانی فازی
- نقش فازی در استعاره های روانشناختی
- طرح واره های فازی در روان بنه های شناختی
- سیستم های فازی در روان سنجی و ارزیابی های روانشناختی
ارسال مقاله
مقالات ميبايست حداقل 4 و حداکثر 6 صفحه بوده و صرفا از طريق سايت کنفرانس ثبت و ارسال شوند. مقالات بايد به قالب نگارش ارائه شده در سايت کنفرانس به نشاني https://cfis2020.um.ac.ir تهيه گردند. در صورت وجود هر گونه سوال در مورد نحوه ارسال مقاله، نويسندگان ميتوانند با دبير مهمان از طريق ايميل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در ارتباط باشند. مقالات ارسال شده به نشست علمي کاملا مشابه ساير مقالات ارسال شده به کنگره منتشر و نمايه مي شوند. مهلت تمديد شده ارسال مقالات اول آذرماه 1398 مي باشد.
دبيرمهمان:
دکتر حمیدرضا قنبری
استاد دانشگاه، نماینده انجمن سیستم های فازی ایران در دانشگاه، روانشناس و روانسنجی فازی،درمانگر بالینی اختلالات روانشناختی، کارشناس ریاضیات محض
- بازدید: 1296